Márkáink

Étteremláncunk minden egysége a Sherry, Wokngo, Sakura Ramen, Hi- cook éttermek, illetve ezek legfiatalabb tagja a Xi’An Noodlehouse mindig a legújabb HACCP szabályzat alapján működik.

Sherry Étteremlánc

A Sherry Magyarországon az egyik legnagyobb globalizációk közé tartozik. Méretében megelőz több közismert amerikai étteremláncot is. Európa legnagyobb kínai étteremhálózata, illetve a Coca Cola hálózat egyik legkiemelkedőbb együttműködő partnere Közép-Kelet Európában. Ha a jelenlegi fejlődési ütemet vesszük alapul, akkor a következő 2-3 éven belül a Sherry megelőzheti a legnagyobb étteremláncokat, ezzel könnyen Magyarország első számú hálózatává válhat.

Minőség ellenőrzés

Szigorú előírási szabályok.

Friss & vitamindús

Tápanyagban gazdag étkezés.

100% Egészség

Kiegyensúlyozott táplálkozás.

Sherry Étterem

Magyarországi Sherry étteremlánc egy kínai gyorséttermekből és a la carte éttermekből álló hálózat, amit 1996-ban alapítottak. Ebben az évben nyitották meg első éttermüket, a Peking éttermet Szegeden. Ezt az étteremet tekintjük az étteremlánc elődjének Az alapítók: Cao Zheng Yin és felesége Zhao Pei Zhen. A gazdasági sikereknek köszönhetően az éttermek száma gyorsan 18-ra emelkedett. 2006-ban a házaspár megalapította a Sherry étteremláncot. Ezzel átálltak az éttermek hálózatos üzemeltetésére, és lehetőség nyílt csatlakozni közreműködőként.

WOK'n Go

Minden étteremben kínai szakács főz, akiknek köszönhetően eredeti kínai ételek kerülnek a vendégek asztalára. A távolkeleti ízek különlegessége a sok-sok zöldség, óriási fűszer és ételválaszték. A gyors sütés-főzésnek köszönhetően magas az ételek tápanyag és vitamin tartalma, így azok a vendégek tányérjaira kerülnek. A nagy sikernek köszönhetően a tulajdonosok több éttermet is nyitottak az egész ország területén.

HiCook

Mivel minden magyar vendég kívánságát teljesíteni szeretnénk, ezért a fő kínai ételek mellett pizza, gyros és egytál magyar ételek is szerepelnek kínálatunkban. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a vendéglátásban igen széleskörű, professzionális szolgáltatással állunk vendégeink rendelkezésére. Az ételek mellett szeszes és szeszmentes italokat, illetve kávét is forgalmazunk.
A hálózatunkban a „Mindig friss!” mondat vált szlogenünké.

Sakura Ramen

Hiteles és finom japán rameneket és különféle ázsiai ételeket kínálunk. Fő törekvésünk az, hogy a kínai fúziós konyhát megismertessük a kelet európai emberekkel. Megvalósítottuk azon célunkat, hogy vendégeink tiszta, rendezett körülmények között, kedves kiszolgálás mellett, kiváló minőségű és ízű ételeket fogyaszthatnak, ráadásul jutányos áron.

Az étel és a kiszolgálás magas minősége a siker titka.
Ezt tekinti a cég legfontosabb üzenetének. Törekszik arra, hogy a lánc összes étterme egy egységként működjön, hangsúlyt fektetve az egyéni erősségekre. Jó minőségű termékek létrehozásával, példamutató irányítással sikerült erős pozíciót elérni a piacon.

Vállalati arculat kezelés

Üdvözöljük Csapatunkban

Üdvözöljük hasonló gondolkodású partnereinket, hogy franchise-franchise-vevőinkké váljanak, és együtt fényes jövőt teremthessenek.